Datum zveřejnění: 
17. 3. 2023
Hlad po absolventech informatických, elektrotechnických a strojařských oborů z ČVUT na trhu práce neustává. Fakulta strojní ( FS) ČVUT a Fakulta elektrotechnická (FEL) ČVUT v Praze vycházejí firmám vstříc uspořádáním druhého ročníku Kariérních dnů. Dvoudenní akce, jejíž součástí bude i doprovodný odborný program, proběhne 28. a 29. března 2023 v prostorách obou fakult v Dejvicích.

Cílem Kariérních dnů je umožnit přímý kontakt tří tisíc studentů FEL a dvou a půl tisíc studentů FS se zaměstnavateli nejrůznějších velikostí, počínaje giganty českého průmyslu až po malé progresivní startupy. Na letošních Kariérních dnech obsadí zástupci osmdesátky společností prostory obou fakult . Hlavními partnery budou společnosti ČEZ, Škoda Auto, GE, Bosch, Valeo, Continental, Rohde & Schwarz, Qminers, ÚJV a Altron. Na programu budou prezentace firem, přednášky, skupinové i individuální diskuze a workshopy. Zástupci firem budou studentům po oba dva dny k dispozici od 9.00 do 16.00 hodin na chodbách u poslucháren obou fakult .

Součástí Kariérních dnů Fakulty strojní a elektrotechnické ČVUT bude i doprovodný program, ve kterém firmy v prezentacích či workshopech osloví studenty prostřednictvím svých odborných témat. V roce 2023 je to pro zaměstnavatele jediná příležitost, jak se setkat s našimi studenty přímo na Fakultě strojní a Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze. 

Zdroj: 
mmspektrum.com