Datum zveřejnění: 
17. 10. 2019

Dva studenti Fakulty informačních technologií ČVUT v Praze (FIT ČVUT) vyvíjejí aplikace, které pomáhají milionům lidí po celém světě v touze po zdravějším životě. Nová aplikace Fitify navrhuje efektivní osobní cvičební plán na míru a uživatele provede jednotlivými tréninky pomocí videa.

Buď FIT nebo Žij FIT. To jsou slovní spojení, která charakterizují FIT ČVUT v Praze. Studenti fakulty Martin Mazanec a Matouš Skála tato známá motta přetavili do reálné podoby prostřednictvím efektivního individuálního cvičebního plánu a založili firmu Fitify Workouts, ve které nyní pracuje tým složený z více než 15 vývojářů, designerů, fyzioterapeutů a fitness trenérů. O technickou stránku věci se starají zejména studenti a absolventi FIT.

„Doposud jsme dokázali oslovit více než osm milionů lidí po celém světě,“ říká Martin Mazanec, a dokazuje tak touhu lidí udělat něco se sebou a pro sebe.

Ve Fitify Workouts vyvinuli více mobilních aplikací Fitify Apps, které fungují jako domácí fitness trenér, a usnadňují tak splnění touhy žít jinak, lépe a zdravěji.

 

Zdroj: 
prahapress.cz