Datum zveřejnění: 
30. 6. 2019


Od 4. do 6. července 2019 se bude konat opět ve Festivalparku na hradeckém letišti.

Zážitky, atmosféra, přátelé, přední světové i domácí kapely, technologické novinky, ale i skvělá kuchyně… To jsou jen některé důvody, proč se každoročně ve Festivalparku schází stále vyšší počet festivalových návštěvníků, už zdaleka nejen z České republiky a Slovenska. Nemůžete chybět!

Na 10 podiích se představí na 100 kapel, muzikantů a DJs.

Víc, než jen hudba

I když je Rock for People v první řadě festival hudební, nedílnou součástí oblíbené třídenní akce je doprovodný program a jedinečná atmosféra. Již po několikáté čeká návštěvníky takový festival uvnitř festivalu – Street Food Rocks. Novou tvář vtiskli Rock for People studenti Fakulty stavební ČVUT, kteří letos navrhli podobu hlavní vstupní brány festivalu.

Návštěvníci si budou moci užít i pořádný relax, kromě bazénu, pláže a chill out zón je pro ně připravené třeba kino. Čekají na ně také sportovní a adrenalinové zážitky, exhibice, soutěže a workshopy.

Festivalový areál a camp

Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků. Koncerty probíhají na 2 velkých venkovních scénách, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónách, které jsou otevřeny až do ranních hodin.

Festivalpark s množstvím atrakcí, odpočinkových zón, pestrého cateringu i naddimenzované hygieny a sociálního zázemí má kapacitu 32 000 návštěvníků.

Zdroj: 
podnikamvhk.cz