Datum zveřejnění: 
2. 4. 2019

Přihlášky už jen do 4.4.2019! Týden ve Švédsku nejen o halách a projektování, ale také v krásné přírodě a s plným servisem. Super nabídka pro studenty v soutěži Hala roku Akademik 2019.

Díky vlastní projekci, automatizovaným výrobním linkám a zkušeným montážním týmům se LLENTAB řadí mezi čelní projektanty, výrobce a dodavatele nejen průmyslových ocelových hal v Evropě. Na vývoji systému montovaných ocelových hal LLENTAB pracuje soustavně již od roku 1972 a od svého založení již zrealizoval více než 10 000 hal v Evropě a více než 1 000 projektů v ČR.

LLENTAB, lídr ocelových hal, se v letošním roce zapojil jako partner do soutěže Hala roku Akademik

LLENTAB splnil povinnosti partnera, ale přišel i se super nabídkou navíc. Protože nás to v redakci zaujalo, natočili jsme pozvánku a položili jsme pár otázek Radku Těšíkovi, marketingovému manažerovi LLENTAB.
"Předně je nám soutěž sympatická, podporuje snahu o nalezení optimální varianty konstrukce s co nejlepšími parametry. To je velmi blízké tomu, co děláme i my v LLENTABu již téměř 50 let," řekl mimo jiné Radek Těšík o společnosti, kde oddělení projekce je velmi důležité, projektanti jsou v řadách zaměstnanců hojně zastoupeni a často je i volbou českých studentů při jejich výběru prvního zaměstnání, jelikož Llentab má připravený program právě pro integraci čerstvých absolventů.

 

Zdroj: 
stavba.tzb-info.cz