Datum zveřejnění: 
23. 11. 2018

Tentokrát pro vás máme pozvánku na novou pohádku Čertí brko,podíváme se,jakto chodí v internátu pro dvanáctileté děti, a s desetiletou spisovatelkou Rebekou navštívíme Michala Viewegha. To ale zdaleka není všechno. Na jaké další články bych vás ráda upozornila?

- V úplně jiné roli, než jak ho znáte, vám dnes představíme Sašu Rašilova. Otec tří dcer se momentálně nejvíce soustředí na malou Marušku. Sleduje s ní Krtečka, zpívá jí s kytarou ukolébavky. Jediná domácí práce, které se prý rád vyhne, je praní. S kolegyní Alenou Bartošovou si ale povídal i o natáčení seriálu Tátové na tahu a také o tetování.
Nevěříte? Čtěte na straně 6.
- Tenhle článek je hodně odborný. Všeobecně se sice ví, že kvůli zateplování budov se děti ve školách dusí, ale asi málokdo ví, z jakého je to důvodu. Vladimír Zmrhal z ústavu techniky prostředí na pražském ČVUT se nám to pokusil vysvětlit. Hlavní potíž vidí ve vzájemně si odporujících směrnicích ministerstva zdravotnictví. Co s tím? Článek najdete na straně 10.
- Po počátečních sporech dnes jede pražské Protonové centrum naplno. Nabízí dnes asi nejžádanější a také hodně drahou léčbu onkologických nádorů. Komu tu už pomohli a jaké případy sem přicházejí zbytečně?
To zjišťovala naše spolupracovnice Marie Svobodová. Nalistujte na stranu 14.
- Víte, co dělá váš pes, když za vámi ráno zaklapnou dveře bytu? A také jaké pití přibalit dětem k svačině? To a spoustu dalších zajímavostí se dočtete na straně 20 v naší rubrice Stručně. Dotazy do rodinné poradny nám posílejte na adresu rodina@mfdnes.cz.
Příjemné čtení!      

Autor: 
JANA Blažková
Zdroj: 
Rodina DNES