Datum zveřejnění: 
29. 10. 2018

Studentská organizace IAESTE při Českém vysokém učení technickém (ČVUT) v Praze pořádá v úterý 30. října v dejvickém kampusu akci Den iKariéra 2018. Studentům technických oborů má poskytnout příležitost dozvědět se novinky z firemního prostředí. Uskuteční se na fakultách elektrotechnické, strojní, stavební a informačních technologií.

Program akce je připraven od 8 do 16 hodin, návštěvníci se mohou zúčastnit přednášek či workshopů a navázat tak kontakt se zástupci českých i zahraničních firem.

„Den iKariéra je jedinečná akce pro všechny studenty, kteří jsou zvídaví a které profesní budoucnost zajímá již během studia. Kromě informací na stáncích firem mohou studenti navštívit i otevřené workshopy. Tam si například vyzkouší návrh inovací v tramvaji nebo si budou moci zkonzultovat životopis,“ poznamenal k programu koordinátor dne Jan Sedláček z IAESTE při ČVUT.

Organizátorům se povedlo přilákat firmy jako Contract management, Strabag, Backbone, HP Enterprise, Valeo, ČEPS, Deloitte a Škoda Transportation.

Jak pro Novinky doplnila vedoucí Odboru PR a marketingu dané univerzity Andrea Vondráková, vždy v březnu navíc probíhá i větší veletrh iKariéra. Na tom letošním se představilo téměř 200 firem.

Zdroj: 
novinky.cz