Datum zveřejnění: 
25. 10. 2018

Pro zájemce o studium na Fakultě strojní ČVUT v Praze, ale i rodiče potenciálních studentů budou připraveny prezentace jednotlivých ústavů fakulty v sobotu 27. října od 9 hodin.

Program:
Od 10 a 13 hodin proběhnou přednášky o studiu, během kterých promluví děkan fakulty prof. Ing. Michael Valášek, DrSc., proděkan pro pedagogiku doc. Ing. Jan Řezníček, CSc., ale také studenti fakulty, kteří představí aktivity, kterých se účastní během studia. Po každé z přednášek můžete zamířit na komentovanou prohlídku fakulty včetně vybraných pracovišť a laboratoří.

Den otevřených dveří proběhne v budově Fakulty strojní v Dejvicích, Technická 4, Praha 6 (metro A, stanice Dejvická).

Prezentace jednotlivých ústavů fakulty budou k vidění od 9 hodin před vchodem na fakultu, ve vstupním vestibulu a na chodbě ve 2. patře.

Přednášky o studiu proběhnou od 10 a 13 hodin v posluchárně D2–256. V 11:15 a v 14:15 hodin můžete od posluchárny D2–256 následovat průvodce k prohlídce jednotlivých laboratoří a pracovišť fakulty.

„Také oslava 100 let Československa je příležitostí si uvědomit význam průmyslu v českých zemích na jejím vzniku a další úspěšné budoucnosti České republiky. Proto potřebujeme hlavně kvalifikované odborníky, jejichž příprava začíná studiem Fakulty strojní ČVUT,“ říká děkan fakulty prof. Ing. Michael Valášek, DrSc.

Zdroj: 
prazskypatriot.cz