Datum zveřejnění: 
2. 7. 2018

 V úterý 3. července odstartuje Večírkem pro nedočkavé jeden z nejstarších českých festivalů Rock for People. V průběhu následujících dnů se na 10 podiích představí na 100 kapel, muzikantů a DJs. Návštěvníci se mohou těšit například na legendární The Prodigy, špičky britské indie rockové scény The Kooks a The Vaccines, hvězdnou Sigmu, opěvované americké rockery Skillet, dánskou heavymetalovou stálici Volbeat či nespoutané Beatsteaks.

Některé kapely není třeba představovat, ale nedílnou součástí hudebních festivalů je i jedinečná příležitost objevovat nová jména. Pořadatelé proto mají pro festivalové návštěvníky několik tipů, co si rozhodně nenechat ujít.

Vstup na večírek stojí 190 Kč, návštěvníci s 3 denní vstupenkou mají vstup zdarma. Ubytování v kempech nultý den bude za příplatek 100 Kč, vstupné bude možné zakoupit na místě na pokladně. Fanoušci mají do konce června možnost koupit levnější celofestivalové vstupenky za 1 950 Kč. V prodeji je i limitovaná edice jednodenních vstupenek.

Víc, než jen hudba

I když je Rock for People v první řadě festival hudební, nedílnou součástí oblíbené třídenní akce je doprovodný program a jedinečná atmosféra. Již po několikáté čeká návštěvníky takový festival uvnitř festivalu – Street Food Rocks. Novou tvář vtiskli Rock for People studenti Fakulty stavební ČVUT, kteří letos navrhli podobu hlavní vstupní brány festivalu. Návštěvníci si budou moci užít i pořádný relax, kromě bazénu, pláže a chill out zón je pro ně připravené třeba kino. Čekají na ně také sportovní a adrenalinové zážitky, exhibice, soutěže a workshopy.

Zdroj: 
mistnikultura.cz