Datum zveřejnění: 
15. 3. 2018

Společnost Český ostrovní dům pořádá 27. 3. 2018 od 15 h na Fakultě stavební ČVUT (posluchárna C202) veřejný seminář Dům v roce 2030. Letos je seminář výrazně upraven – nově se můžete těšit na krátké, 20minutové prezentace v rychlém sledu za sebou. Přednášející dostali za úkol připravit výhled jejich oborů do blízké budoucnosti roku 2030. Přijďte se podívat, kam a jak by se mohla technologie a architektura ubírat. Seminář je koncipován jak pro odborníky a studenty, tak pro zapálené laiky.

Aktuální program:

– Vítězslav Danda (jeden ze zakladatelů úspěšného architektonického studia Edit!) = budoucnost architektury; – Michal Klečka (GWL Power – největší distributor LiFePO4 baterií v Evropě) = energetika, bateriová úložiště; – Petr Pokora (Elpramo – smart domácnosti pro klienty českých TOP70
časopisu Forbes) = inteligentní řízení budov; – Milan Drda (Envi-Pur – mezinárodní inovátor v oblasti vodního hospodářství) = vodní management; – Kryštof Hon (WAFE – nejúspěšnější český start-up na poli moderní rekuperace) = vzduchotechnika budoucnosti.
Cílem přednášejících není odprezentovat své aktuální portfolio produktů, nýbrž ukázat posluchačům vývojové trendy a jejich subjektivní pohled na budoucnost daných oborů.
Vstup na seminář je zdarma, bez nutnosti jakékoliv registrace.      

Zdroj: 
Materiály pro stavbu