Datum zveřejnění: 
24. 1. 2018

Den otevřených dveří FIT se uskuteční ve čtvrtek 25. ledna 2018 od 9:00 do 16:00 hodin v Nové budově ČVUT na adrese Thákurova 9, Praha 6 v Kampusu Dejvice.

Návštěvníky čeká nabitý program. Získají důležité informace o přijímacím řízení, studijních oborech, možnostech praxe a budou moci navíc navštívit zajímavé prostory fakulty. Nahlédnou i pod pokličku, jak se univerzitní výzkum uvádí do praxe. Den otevřených dveří nabízí také skvělou příležitost setkat se osobně s vyučujícími a studenty.

„Fakulta nabízí kvalitní zázemí a špičkové vybavení. Studenti čerpají znalosti a zkušenosti od vyučujících, kteří jsou experty ve svém oboru a uznávanými odborníky. Získají tak znalosti, které je připraví na kariéru v Čechách i v zahraničí, ve flexibilním oboru patřícímu k nejžádanějším na trhu. Věřím, že návštěvníci Dne otevřených dveří dostanou cenné informace pro klíčové rozhodování o své profesní budoucnosti," uvedl děkan fakulty doc. RNDr. Ing. Marcel Jiřina, Ph.D.

Návštěvníci se mohou také těšit na zajímavý program v jednotlivých laboratořích. Kromě jiného je čeká setkání s humanoidním robotem NAO a jeho dovednostmi, které ho studenti FIT naučili.

Zdroj: 
prahapress.cz