Datum zveřejnění: 
24. 1. 2018

Zájemce o studium na Fakultě strojní ČVUT v Praze i rodiče potenciálních studentů mohou využít  Dny otevřených dveří. Den otevřených dveří 31. ledna 2018 se uskuteční  v budově Fakulty strojní  v Dejvicích, Technická 4, Praha 6 (metro A, stanice Dejvická). Od 9.00 a od 11.00 hodin v posluchárně D2-256 přivítá účastníky děkan prof. Ing. Michael Valášek, DrSc. Následovat bude přednáška proděkana pro pedagogickou činnost doc. Ing. Jana Řezníčka, CSc. Program zakončí prohlídka několika pracovišť a laboratoří. Půjde o Ústav strojírenské technologie; Ústav technologie obrábění, projektování a metrologie; Ústav mechaniky, biomechaniky a mechatroniky; Ústav mechaniky tekutin a termodynamiky; Ústav procesní a zpracovatelské techniky; Ústav techniky prostředí; Ústav přístrojové a řídicí techniky a Ústav energetiky. Ve vestibulu fakulty předvede tým studentské formule CTU CartTech své stroje a zodpoví případné otázky.

Den otevřených dveří se uskuteční také 1. února 2018 v budově Fakulty strojní na Karlově náměstí 13, Praha 2 (metro B, stanice Karlovo náměstí).

Program  začne v 9.00 hodin v posluchárně A-214 přednáškou proděkana doc. Ing. Jana Řezníčka, CSc. Dále bude možné si prohlédnout Ústav letadlové techniky, Ústav materiálového inženýrství a Ústav řízení a ekonomiky podniku.

Zdroj: 
izdoprava.cz