Datum zveřejnění: 
18. 1. 2018

Fakulta strojní ČVUT v Praze zve zájemce o studium na vysoké škole na veletrh vzdělávání GAUDEAMUS PRAHA 2018. Už příští týden od 23. do 25. ledna 2018 nás můžete navštívit na výstavišti v Praze-Letňanech – Beranových 667, hala č. 4, stánek č. 57.

Dopoledne 23. ledna bude možné si zde promluvit nejen se studenty, kteří se rádi podělí o svoje zkušenosti, ale i přímo s děkanem fakulty prof. Ing. Michaelem Valáškem, DrSc., který upozorňuje na přechod od montoven k podnikům s vývojovými centry v ČR a zdůrazňuje: „Strojní fakulta se zaměřuje nejen na vlastní strojařinu. Naši absolventi se uplatní všude, kde se užívají stroje. Zároveň se snažíme naučit studenty myslet podnikatelsky, aby uměli něco nového nejen vyvinout, ale také to prodat,“ vysvětluje děkan Valášek, proč přišel s novým předmětem Kariéra v inženýrství.

V přednáškovém sále můžete dále navštívit prezentace jednotlivých škol včetně Fakulty strojní a dozvědět se maximum informací o nabídce studia i o všem ostatním, co škola nabízí. Prezentace prof. Valáška proběhne 23. 1. 2018 od 10,15 hodin.

V následujícím týdnu můžete získat informace přímo na „Dnech otevřených dveří Fakulty strojní ČVUT v Praze “ - 31. ledna 2018 v pražských Dejvicích (Technická 4, Praha 6) a 1. února 2018 v budově fakulty na Karlově náměstí 13 v Praze 2.

 

Zdroj: 
parlamentnilisty.cz