Datum zveřejnění: 
15. 11. 2017

 Den, který bude patřit stavitelství, architektuře a kdy také otevře kadaňská střední škola své dveře veřejnosti a zájemcům o studium, se uskuteční v sobotu 25. listopadu.

Součástí Dne stavitelství na stavební průmyslovce v Kadani bude ocenění nejlepších studentů stavebních oborů Cenou absolventů, kterou založil rektor ČVUT Petr Konvalinka. Pro zájemce o architekturu a stavebnictví jsou připraveny krátké prezentace, některé z nich jsou věnovány památkám Klášterce nad Ohří.

Současně bude na Střední průmyslové škole stavební a Obchodní akademii Kadaň probíhat i Den otevřených dveří, na který jsou zváni případní zájemci o studium, ale i absolventi, bývalí zaměstnanci i široká veřejnost. Škola nabízí čtyři obory vzdělávání, Stavebnictví, Technická zařízení budov, Ekonomika a podnikání (Management ve stavebnictví) a Obchodní akademie.

Zájemci o studium mohou navštívit školu již ve středu 22. listopadu v odpoledních hodinách, kdy bude škola také pro veřejnost otevřena.

Den otevřených dveří bude probíhat na SPŠ a OA Kadaň dne 22. listopadu v době od 15.30 do 18 hodin. Den stavebnictví a architektury, spojený s Dnem otevřených dveří bude probíhat v sobotu 25. listopadu v době od 9 do 13 hodin. Školu najdete na adrese Komenského 562 Kadaň.

Zdroj: 
e-chomutovsko.cz