Datum zveřejnění: 
5. 5. 2017

I letos se dočká Praha festivalu Mezi bloky, který se každoročně koná v areálu studentských kolejí ČVUT Podolí. Organizátoři lákají především na bohatý hudební program, během něhož vystoupí třeba Cocotte Minute, Fast Food Orchestra i host z Nizozemska. 

Festival Mezi bloky 2017 proběhne 17. května, kdy se uskuteční rektorské volno ČVUT i Univerzity Karlovy. Akci, která má motto “Od studentů pro studenty” organizují každoročně právě studenti, kteří se festivalu věnují ve svém volném čase. Vstup je na něj zcela zdarma a kromě zajímavého hudebního programu nabízí rovněž neobvyklé doprovodné aktivity. Připraveno bude  třeba pivolezení či bubble fotbal.  

Jedenáctý ročník festivalu odstartuje ve 14:30 pardubická partička Hlavou Dolů, z téhož města dorazí do Prahy také partička Donrvetr, která je na hlavní stagi vystřídá. Chybět nebude ani českobudějovická reggae formace Pub Animals, která se stane předskokanem populárnějších Cocotte Minute. Večerní show pak bude patřit kapelám Fast Food Orchestra a nizozemským Playground Zero. Druhé festivalové pódium obsadí DJs. 

Autor: 
Barbora Bittnerová
Zdroj: 
informuji.cz