Datum zveřejnění: 
7. 11. 2016

Zájemce o studium na Fakultě strojní Českého vysokého učení technického v Praze, ale i rodiče potenciálních studentů zveme na Dny otevřených dveří.

Ve středu 9. listopadu 2016 od 8.00 hodin proběhne Den otevřených dveří v hlavní budově Fakulty strojní v Dejvicích, Technická 4, Praha 6. Ve čtvrtek 10. listopadu 2016 od 8.30 hodin pak mohou návštěvníci zavítat na Den otevřených dveří na Karlově náměstí 13, Praha 2.

Při návštěvě FAKULTY DOPORUČENÉ ZAMĚSTNAVATELI V ROCE 2015 a dle žebříčku Hospodářských novin NEJLEPŠÍ STROJNÍ FAKULTY čeká zájemce prohlídka fakulty včetně vybraných pracovišť a laboratoří, seznámení s průběhem přijímacího řízení a dále rovněž informace nejen o studiu, ale také o perspektivách absolventů fakulty. Více než na jiných vysokých školách se totiž právě zde na Fakultě strojní snaží připravit studenty na nikoli jen strojařské aspekty jejich budoucího působení v praxi. "Proto jsem letos přišel s novým předmětem Kariéra v inženýrství, který má studenty naučit uvažovat podnikatelsky," říká děkan fakulty prof. Ing. Michael Valášek, DrSc. "Je totiž důležité nejen něco nového vyvinout, ale umět to také prodat - doslovně i v přeneseném slova smyslu."      
 

Zdroj: 
parlamentnilisty.cz