Datum zveřejnění: 
8. 6. 2016

Po roce se na Vítězné náměstí v Praze opět vrací festival Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze FELFEST.

Jednodenní festival se uskuteční 15. června 2016 od 14.00 hodin na travnatém prostranství před kampusem ČVUT v pražských Dejvicích. Již tradičně nabídne bohatý hudební program a prezentaci studentských projektů fakulty. Kromě dvou hudebních scén a obsáhlého výstavního TechParku se návštěvníci mohou těšit na doprovodný program, sportovní exhibice a workshopy. Vstup na festival je zdarma.

Jako každý rok připravila Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze oslavu konce letního semestru - festival FELFEST. Zájemci si budou moci prohlédnout projekty, které na fakultě vznikají.

Mezi nejpopulárnější patří Letecký simulátor s možností pilotování nad Prahou, Lego roboti, kteří umí skládat Rubikovu kostku, balancovat na nakloněném povrchu, nebo sbírat míčky určité barvy, studentská formule, s níž studenti fakulty každoročně vítězí na mezinárodních závodech, nebo Banana piano, umožňující sestavit si vlastní hudební nástroj ovoce a zeleniny.

Podrobné informace naleznete na stránkách www.felfest.cz, nebo https://www.facebook.com/felfestcz

Zdroj: 
parlamentnilisty.cz