Datum zveřejnění: 
29. 1. 2016

ČVUT a VŠB podepsaly během návštěvy českého premiéra v Huawei v Šanghaji memoranda o rozšíření spolupráce Top technologické vánoční dárky poslední dekády Huawei představuje novou vlajkovou loď Mate 8 s výkonným čipsetem Kirin 950. Přehled nových článků Automatizace Dial Telecom loni hospodařil se ziskem 24,3 milionů.

Novinka od HMS umožňuje realizovat připojení vysoce náročných aplikací ke komunikační síti Strojové vidění – několik úskalí návrhu systémů Energetika Komplexní systémové řešení dálkového odečtu energií Posvítili jsme si na: 10% snížení spotřeby energie na železnici.

Obří akumulátor pro stabilní síť Přístroje a součástky PTT vysílačky pro rychlou komunikaci UPS Eaton 9PX s třífázovým napájením dosahuje až 98% účinnosti. Bezkontaktní měření objemu sypkých látek Nad dotazy Posuzování bezpečnosti strojního zařízení. Pro projektanty KUKI TV: chytrá televize od Dial Telecomu s řadou služeb a videopůjčovnou zdarma Nejznámější pražská business centra nově zapojena do metropolitní datové sítě.

http://www.etm.cz/index.php/novinky/1574-huawei-rozviji-spolupraci-s-ped...

Zdroj: 
etm.cz