Datum zveřejnění: 
22. 1. 2016

Za pár dní, přesně 26. ledna, začíná devátý ročník dvoudenního evropského veletrhu Gaudeamus Praha 2016, na němž se mohou studenti závěrečných ročníků středních škol seznámit s nabídkou pomaturitního vzdělávání. Na výstavišti v Letňanech bude mít zastoupení přes 300 fakult a vystavují zde také zahraniční školy.

Mezi vystavovateli nebude chybět Fakulta strojní ČVUT v Praze, která získala již podruhé prestižní ocenění Doporučené zaměstnavateli http://www.fs.cvut.cz/aktuality/152–212/navstivte-nas-na-veletrhu-gaudeamus-2016/ jako nejlepší fakulta v České republice.

Základní otázka je, čím chci být? Na tuto otázku získáte odpověď v hale 4 na stánku ČVUT, kde 26. ledna v první den veletrhu, budou moci návštěvníci, studenti, hovořit o studiu přímo s proděkanem pro pedagogiku, doc. Janem Řezníčkem a to od 8 do 10 hodin a 27. ledna bude Fakultu strojní ČVUT poprvé v Praze prezentovat její děkan, prof. Michael Valášek a poté s ním budou moci návštěvníci hovořit na stánku ČVUT Fakulty strojní a to až do 16 hodin.

S jednotlivými studijními obory Fakulty strojní ČVUT v Praze se můžete v těchto dnech seznámit neformálně na facebooku děkana strojní fakulty prof. Michaela Valáška.

Nepromeškejte termín konce prvního kola přihlášek 31. března, další informace o termínech můžete sledovat na www.fs.cvut.cz/podminky-pro-prijeti-ke-studiu/

Ať už je to Gaudeamus v Praze nebo Brně nejvíce lákají expozice a ukázky technických oborů, kde je na co se koukat. Pozornost přitahují roboti, letecká technika a další zajímavé přístroje, které je možné vidět 3. února 2016 na Dni otevřených dveří Fakulty strojní ČVUT v Praze.

Není bez zajímavosti, že v listopadu 2015 na Gaudeamu v Brně vyhrál soutěž o nejlepší expozici celého veletrhu stánek ČVUT v Praze.

http://www.prazskypatriot.cz/na-vetrhu-gaudeamus-praha-2016-bude-radit-d...

Zdroj: 
prazskypatriot.cz