Datum zveřejnění: 
10. 11. 2020
Den otevřených dveří proběhne 21. listopadu 2020 na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze (FIT ČVUT) mimořádně v online podobě. Akce pod názvem Den otevřených oken se neuskuteční přímo na fakultě, ale výjimečně v okně vašeho prohlížeče. Účastníci si virtuálně prohlédnou prostory fakulty, dozví se, co mohou na fakultě studovat, a budou se moci v živém přenosu zeptat na vše, co je zajímá.

Den otevřených oken začne ve 13.00 hodin streamovanou online přednáškou, ve které se účastníci od děkana fakulty doc. Marcela Jiřiny dozvědí vše potřebné o studiu a přijímacím řízení. Následně se zájemci budou také moci interaktivně zeptat na cokoliv ohledně studia, a to jak vyučujících, tak i studentů. Účastníci tak i na dálku zjistí, proč studovat informatiku právě na FIT ČVUT. Přímo v okně svého prohlížeče budou moci nahlédnout pod pokličku fakulty, kde to informatikou jen vře. 

V rámci Dne otevřených oken se fakulta představí také prostřednictvím komentovaného 360° videa, kde průvodce divákům ukáže ty nejzajímavější prostory fakulty – specializované laboratoře, učebny a další studijní zázemí. Studenti se rovněž budou moci během akce z pohodlí svého domova dopodrobna seznámit se všemi bakalářskými specializacemi, které fakulta ke studiu nabízí. Akce je určena pro uchazeče o bakalářské studium a veřejnost. Pro zájemce o magisterské studium je určen lednový termín dne otevřených dveří.

Den otevřených oken startuje 21. listopadu ve 13.00 hodin na www.fit.cvut.cz/dod.

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
ING. PAVLA BRADÁČOVÁ
E-mail: 
PAVLA.BRADACOVA@FIT.CVUT.CZ
Telefon: 
+420 724 950 904