Datum zveřejnění: 
28. 11. 2016
Možnost poznat Fakultu stavební ČVUT v Praze se blíží. Den otevřených dveří se uskuteční ve středu 30. listopadu v dejvickém kampusu (Thákurova 7, Praha 6) od 9.30 do 15.00 hodin. Návštěvníci se seznámí se všemi studijními obory bakalářského studia, prohlédnou si vybrané studentské práce a navštíví prostory určené pro studium a výzkumnou práci.

Program nabídne i informace o přijímacím řízení, formě a možnostech studia. Zájemci o studium se setkají s pedagogy a studenty fakulty, kteří osobně představí jednotlivé obory.

„Fakulta nabízí kvalitní zázemí a špičkové vybavení. Studenti čerpají znalosti a zkušenosti od vyučujících, kteří jsou experty ve svém oboru a jsou mezinárodně uznávanými odborníky. Věříme, že návštěvníci získají cenné informace pro klíčové rozhodování o své profesní budoucnosti,“ uvádí děkanka fakulty profesorka Alena Kohoutková.

K nahlédnutí budou otevřeny laboratoře Experimentálního centra, silničních staveb nebo Chemická a mikrobiologická laboratoř. Zpřístupněno bude i Vodohospodářské experimentální centrum, ve kterém je postavena umělá slalomová dráha pro TOKIO 2020 a bude tak jedinečná příležitost si model prohlédnout. V průběhu dne bude otevřena modelovna v Ateliéru D, zpřístupněna kreslírna studijního programu Architektura a stavitelství. Své dveře otevře také Pedologická laboratoř a sbírka, Laboratoř geodetických přístrojů či Demonstrační laboratoř TZB.

Zajímavou příležitostí pro návštěvníky dne otevřených dveří bude možnost osobně se setkat s významnými absolventy fakulty, nechat se inspirovat jejich profesními příběhy.

V prostorách fakulty bude současně k vidění také výstava „Studenti programu Architektura a stavitelství na Fakultě stavební ČVUT a jejich hosté“, která představí zejména práce studentů oceněné tzv. Žlutou kartou za vynikající studentský projekt.

Program dne najdete na http://www.fsv.cvut.cz/

Kontaktní osoba: 
Jméno: 
Ing. Marie Gallová
E-mail: 
marie.gallova@fsv.cvut.cz
Telefon: 
224 357 945