Datum zveřejnění: 
31. 10. 2022
V pondělí 31. října byla v budově Národní technické knihovny v Dejvicích slavnostně zahájena prodejní výstava zahraniční technické literatury NOV@ 2022. Až do pátku 4. listopadu si tak můžete prohlédnout a nakoupit knižní novinky významných zahraničních vydavatelů ve vašem oboru a navíc využít výstavní slevy.

Už 14. ročník této výstavy pořádá Ústřední knihovna Českého vysokého učení technického ve spolupráci s Národní technickou knihovnou. Jde o největší prodejní výstavu svého druhu v České republice, najdete zde více jak 450 knih. Tuto akci dnes slavnostně zahájil prof. Ing. Jiří Bíla, DrSc. ze strojní fakulty ČVUT. Vybrat si své knihy můžete přijít kdykoliv od pondělí do čtvrtka mezi 9. a 17. hodinou, v pátek jen do 15 hodin, do 3. patra NTK. Na všechny tituly v rámci prodejní výstavy se vztahuje výstavní sleva 20%.

Zastoupeni jsou zahraniční vydavatelé Birkhauser, Cambridge University Press, CRC Press, IET, Wiley, World Scientif, Elsevier, De Gruyter, Oxford University Press, Routledge, Springer, Bloomsbury, Hanser a Kuba Libri. Celou nabídku najdete na https://knihovna.cvut.cz/o-nas/archiv/archiv-akci/337-nov-2022.

Picture