Datum zveřejnění: 
11. 5. 2022
Jubilejní desátý ročník Poháru děkana Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze (FJFI) proběhl v tradiční sváteční den 8. května 2022. Na rozdíl od předchozích dvou ročníků ho tentokrát pandemie nepřekazila a do bojů o vítězství se zapojily desítky týmů ve čtyřech hlavních disciplínách. Vše samozřejmě pod dohledem děkana FJFI doc. Václava Čuby.


V areálu kolejí Strahov se odehrály turnaje ve futsalu, stolním tenise a volejbalu a v hale Pod Juliskou, probíhal turnaj ve florbale. Program zahájil ráno krátký proslov děkana, pak už začaly základní skupiny, ze kterých se postupovalo do vyřazovacích soubojů.

Zahájení finálových zápasů předcházela pivní štafeta, které se zúčastnily čtyři týmy po třech lidech. Vítězové futsalu a volejbalu se následně ještě střetli v takzvané královské pivní štafetě o titul absolutního vítěze Poháru děkana FJFI.

Následně už mohl doc. Václav Čuba pogratulovat vítězům a předat futsalovému týmu TJ Sokol Gargamel putovní pohár za celkové vítězství v Poháru děkana FJFI 2022.

Organizátoři – tedy sportovní tým při FJFI Tralalalala – na závěr děkuje všem pomocníkům a sponzorům: Big Hub, Samba, Mercuria Laser Game, Woox za pomoc s organizací turnaje

Volejbal:
1) Palianycyia
2) Kuráž
3) Potenciál

Futsal:
1) TJ Sokol Gargamel
2) Tralalalala Resurrection
3) Suit up!

Florbal:
1) United Cuckoos
2) FBC Beton Praha
3) FBC Bez Hanby

Stolní tenis:
1) Šimon Jelínek
2) Daniel Babjak
3) Matěj Hruška

Pivní štafeta: Kapybáry
Královská pivní štafeta: TJ Sokol Gargamel

Picture

Picture

Picture

Picture