Datum zveřejnění: 
1. 10. 2021
V pátek 24. září proběhla jedna z největších vědecko-populárních akcí v České republice, Noc vědců. ČVUT nabídlo svým návštěvníkům zajímavé ukázky na několika svých fakultách a vysokoškolských ústavech, bohatý program je nadále dostupný také v online formě.

Letošní ročník s tématem „Čas“ začal v 17.00 hodin spuštěním video ukázek, které naše fakulty a ústavy připravily pro online návštěvníky. Současně došlo k otevření prostor Fakulty dopravní a Fakulty elektrotechnické a Masarykova ústavu vyšších studií. Fakulta biomedicínského inženýrství, sídlící v Kladně, přijela za návštěvníky do Prahy. A v prostorách budovy ČVUT-CIIRC připravila workshop a několik exponátů. Tento prostor také doplňoval otevřený Testbed pro průmysl 4.0 a další pracoviště z Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky.

S online programem se připojily Fakulta stavební, Fakulta strojní, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, Fakulta informačních technologií. Online program ČVUT je k dispozici na internetových stránkách Noci vědců. Najít ho můžete zde. /https://www.nocvedcu.cz/organizace/ceske-vysoke-uceni-technicke-v-praze/

Všechny fotografie z průběhu prezenčního programu Noci vědců na ČVUT najdete zde

Foto: Jiří Ryszawy

Foto v CIIRC ČVUT: Roman Sejkot 

O události informovala tato média: aktualne.cz

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture