Datum zveřejnění: 
31. 10. 2018
XXV. ročník Evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Brno 2018 se konal na brněnském výstavišti v pavilonu V ve dnech 23. až 26. října. Na akci se prezentovalo rekordních 165 expozic. Kromě tuzemských škol zde byly zastoupeny i zahraniční univerzity a vysoké školy ze 13 zemí. Veletrh navštívilo během čtyř dnů jeho konání 30 615 návštěvníků, a to včetně rekordního počtu 494 středoškolských pedagogů a výchovných poradců. Jedná se o třetí nejvyšší návštěvnost za 25letou historii veletrhu.

Tým reprezentující ČVUT vybojoval na veletrhu druhé místo v soutěži o nejlepší expozici veletrhu. Vítězství bylo o to cennější, protože jednotlivé expozice hodnotili sami středoškolští studenti. ČVUT se umisťuje na předních příčkách v této soutěži již od roku 2010.

Modrá expozice ČVUT byla nepřehlédnutelná, a to nejenom dění na stánku, ale i zajímavé přednášky zástupců jednotlivých fakult ČVUT se těšily velkému zájmu středoškoláků a jejich pedagogů, kteří vnímali ČVUT velmi pozitivně.

Foto: Lukáš Kozel, Fakulta dopravní ČVUT

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture