Datum zveřejnění: 
11. 6. 2018
Ve středu dne 6. června proběhlo již dvanácté setkání a prezentace prací studentů středních škol s názvem StreTech 2018. Akce se uskutečnila na Fakultě strojní a na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Dejvicích. Studentskou konferenci podpořila také Fakulta stavební. Cílem setkání bylo umožnit prezentaci prací studentek a studentů a jejich středních škol na univerzitní půdě, dát možnost studentům představit výsledky své výzkumné práce, seznámit se s prací jejich kolegů a kolegyň, prodiskutovat použitá řešení.

Práce na StreTech 2018 mohly být individuální nebo kolektivní a prezentované buď formou posteru, nebo modelu, případně ukázkami na notebooku. Přihlášení a výběr prací byl ponechán na uvážení vedení středních škol. Mohly to být práce jak studentů maturitního ročníku, tak i nižších ročníků. Každému účastníkovi byl vytvořen na setkání prostor, ve kterém se může představit, přiblížit svůj exponát a zodpovědět dotazy návštěvníkům expozice.

Workshop proběhl v dopoledních hodinách stánkovou formou v budově Fakulty strojní a Fakulta elektrotechnické ČVUT. Setkání bylo koncipováno jako otevřené a veřejnosti přístupné. Odpoledne proběhly ro účastníky akce a zájemce z širší veřejnosti exkurze do laboratoří Fakulty stavební, Fakulty stojní a Fakulty elektrotechnické.

Picture

Picture

Picture