Datum zveřejnění: 
5. 5. 2017
V nově otevřených prostorách budovy ČVUT - CIIRC podepsali dne 3. května rektor ČVUT prof. Petr Konvalinka, doc. Miloš Polášek, jednatel společnosti Porsche Engineering Services, s.r.o., a Dipl. Ing. Dirk Lappe, předseda představenstva společnosti Porsche Engineering Services, s.r.o., rámcovou smlouvu o spolupráci. Jejím hlavním cílem bude participace na společných výzkumných projektech, podpora univerzitních laboratoři a zajištění odborných přednášek pro studenty.

Se společností Porsche Engineering Services spolupracují fakulty ČVUT dlouhodobě, právě na tuto spolupráci nová smlouva, která umožní kooperovat napříč celou univerzitou, navazuje. Studenti ČVUT budou moci ve svých závěrečných pracích například zpracovávat aktuální témata z průmyslové praxe, a to pod dohledem konzultantů z oboru.

Dlouhodobá spolupráce se silnými partnery z praxe je jedním ze strategických cílů ČVUT v Praze. Zajištěním odborné kooperace se zástupci z praxe může univerzita lépe připravovat své posluchače na přechod do budoucího zaměstnání, tak chce i rozvíjet výzkumný potenciál školy.

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture