Datum zveřejnění: 
29. 4. 2016
Dne 26. dubna se před Národní technickou knihovnou uskutečnil druhý ročník soutěže ve štafetovém běhu Cross Campus. V něm obsadila všechny vítězné příčky družstva z ČVUT.

Start prvního rozběhu byl slavnostně odstartován za přítomnosti ředitele Národní technické knihovny Ing. Martina Svobody v 15.00 hodin. Závodu účastnili čtyřčlenné týmy studentů a zaměstnanců ČVUT v Praze, Katolické fakulty Univerzity Karlovy, Národní technické knihovny, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd České republiky. Pro prvenství si doběhla štafeta ve složení Vojta Illner, Jakub Veselý, Lukáš Kettner a Karel Prager, s úctyhodným časem 12 minut a 30 vteřin. Druhou příčku obsadilo družstvo Cvičky, jehož členy byli Miroslav Erben, Karel Jankovec, David Čermák a Jakub Hudek. Bronzovou příčku vybojovali Jan Krsek, Jakub Kratochvíl, Vlastimil Kricnar a Marek Pavelka. Všechny vítězné týmy soutěže běžely za ČVUT v Praze.

V průběhu celého odpoledne byl k dispozici závodníkům a fanouškům doprovodný program v podobě her a soutěží, které připravila Prázdninová škola Lipnice.

Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze zapůjčil na akci lezeckou stěnu a nechyběly ani stánky, na nichž se prezentovaly studentské spolky univerzit.

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture