Datum zveřejnění: 
14. 9. 2021
Vítejte na ČVUT, Akce prvák, Strahov Open Air a Dejvická šifrovačka, to jsou akce, které připravili zástupci Studentské unie k zahájení akademického roku 2021/22.

Událost Vítejte na ČVUT 2021 proběhne 20. září 2021 od 19.00 v prostoru Retro Music Hall a bude zahrnovat oficiální vítání prváků na ČVUT společně s křestem. Vystoupí následující umělci: NobodyListen, Roxtar, DJ Lowa, Matamar, DJ Phil.B, Atraco. Zvýhodněná cena pro studenty ČVUT je 150 Kč, vstupenky lze objednávat zde. Podrobnosti jsou k dispozici na facebookové události.  

Akce prvák 2021 se koná ve dnech 20. až 22. září na jednotlivých fakultách ČVUT. Starší studenti univerzity budou pomáhat prvákům s orientací na fakultě (učebny, menzy, knihovna) a zodpoví jejich dotazy. Podrobnosti najdete zde.  

Dne 22. září od 14.30 hodin proběhne v areálu kolejí Strahov už 24. ročník festivalu Strahov OpenAir 2021. Návštěvníci se mohou těšit na čtyři stage s více jak patnácti kapelami a DJs, vystoupí Monkey Business, Lake Malawi, MoveBreakers, Czech it, Sukulent Sound, VOSOLIT! Vstup na akci je zdarma a podrobnosti jsou uvedeny na této stránce.

Dne 3. října od 13.00 hodin proběhne v areálu Kampusu Dejvice Dejvická Šifrovačka, tedy vědomostní soutěž, plná luštění šifer. Určena je pro všechny studenty ČVUT. Vstup pro zájemce je zdarma a více informací naleznete zde.

Kontaktní osoba: Alena Brožová