Datum zveřejnění: 
19. 8. 2019
Ve dnech 16. až 20. září proběhnou na ČVUT v Praze dvě akce nazvané Orientation Week. Jedna bude zaměřena na studenty, kteří na ČVUT přijeli na výměnný pobyt, druhá na studenty samoplátce studující v cizojazyčných programech.

International Student Club CTU in Prague pořádá každý semestr Orientation Week pro studenty, příjíždějící na výměnný pobyt. Nejinak je tomu i tento semestr, kdy do Prahy přijede přes 550 zahraničních studentů, kteří na ČVUT v Praze studují v rámci výměnných programů semestr nebo dva. Pro účastníky programu Erasmus+ a bilaterálních studentských výměn je připraven týden plný informací, seznamování se s českou kulturou, jazykem, výlety po České republice a spoustou dalších akcí, které účastníky integrují vzájemně mezi sebou a ostatními studenty ČVUT. Orientation Week je důležitým startem pro nové studenty, takže do jeho organizace jsou zapojeny také fakulty, ÚTVS a odbor zahraničních vztahů Rektorátu. Událost můžete sledovat také na Facebooku.

Tým Study at CTU organizuje Orientation Week pro nově přijíždějící zahraniční studenty samoplátce, kteří budou studovat na ČVUT v anglickým studijních programech. Orientation Week má za úkol pomoci studentům se zorientovat nejen v Praze, ale hlavně v kampusu a seznámit je s důležitými informacemi, které potřebují ke studiu. Studenty čeká kromě informačních schůzek i komentovaná prohlídka Národní technické knihovny a kampusu Dejvice a nově taky komentovaná prohlídka Testbedu na CIIRC a návštěva Národního technického muzea.

Kontaktní osoba: Alexandra Spurná a Erika Ľahká

Orientation Week 2019