Datum zveřejnění: 
7. 8. 2019
Dne 25. října proběhne technologická konference CyberSec & AI Prague. Tu společně organizují ČVUT v Praze a společnost Avast. Akce proběhne v galerii DOX v Praze a mezi řečníky budou zastoupeni jedni z nejuznávanějších akademiků a specialistů v oblasti kybernetické bezpečnosti, umělé inteligence a strojového učení včetně výzkumníků z ČVUT. Úvodní řeč pronese rektor ČVUT v Praze doc. Vojtěch Petráček a vedoucí katedry počítačů Fakulty elektrotechnické prof. Michal Pěchouček.

Zástupci významných mezinárodních institucí v rámci konference představí, jaký má umělá inteligence dopad na kybernetickou bezpečnost. O své poznatky z výzkumu i praxe se podělí akademici ze Stanfordu, Berkeley, EPFL Lausanne, University of Toronto a Vector Institute a experti ze špičkových technologických společností.

Studenti a vědci se konference mohou aktivně zúčastnit v rámci Poster Session, na které představí svá výzkumná témata a úspěchy. Autoři, kteří budou vybráni pro prezentování na konferenci, získají bezplatný vstup na celou akci. Termín pro odevzdání abstraktů je 18. srpna.

Kontaktní osoba: Karolína Poliaková