Datum zveřejnění: 
21. 10. 2024
V atriu Fakulty architektury se 15. října 2024 uskutečnil Erasmus Day ČVUT. Po přivítání institucionální koordinátorkou, Mgr. Helenou Houškovou, proběhla prezentace zástupkyně nadace z Itálie garagErasmus paní Ilarie Ballarini, která představila aktivity nadace a soutěž Erasmus+ Laissez-Passer s možností výhry 3000 eur pro studenty, kteří se podělí o zážitky ze zahraničního pobytu.

Poté následovalo to nejdůležitější – informace o výběrovém řízení do programu Erasmus+. V přednáškové místnosti pak probíhaly prezentace studentů, kteří již na výjezdech byli (Švédsko, Španělsko, Finsko, Německo, Francie) doplněné o prezentace ESN CTU.

V předsálí u stánku garagErasmus měli studenti možnost využít bohatý doprovodný program – možnost zeptat se fakultních koordinátorů na konkrétní otázky. Koordinátoři se opravdu nenudili. Kromě toho se mohli studenti dozvědět více o aktivitách ESN CTU a možnostech internacionalizace v rámci EuroTeQ Engineering University nebo si vyplnit kvíz a získat občerstvení zdarma.