Datum zveřejnění: 
18. 8. 2023
Jste hrdí studenti, absolventi či zaměstnanci Fakulty elektrotechnické ČVUT? A chtěli byste, aby to na první pohled viděli i ostatní? Není nic lehčího, než si pořídit tričko, mikinu nebo třeba hrneček z řady produktů s logem FEL. Nyní si je a mnoho dalších praktických věcí může každý zájemce pořídit i online.

Picture

Předměty s logem FEL totiž nově přibyly do univerzitního e-shopu ČVUT. K rychlému nalezení jsou pod speciální záložkou s názvem Suvenýry FEL. Objednané zboží lze buď poslat poštou nebo připravit k odběru v Infocentru ČVUT na adrese Jugoslávských partyzánů 3.

Mezi nejoblíbenější produkty patří trička s motivem srdíčka či kapsičky, které pomyslně tvoří deska plošných spojů se lvem uprostřed. Lev, jehož nese ČVUT hrdě ve svém logu, je plošnými spoji vyveden i na fakultní mikině. To vše krásně doplňují fakultní ponožky či kšiltovka.

Výběr předmětů je ovšem mnohem širší. Od větších hrnků na čaj jsou to například menší hrnečky na malé italské espresso, ale i praktické lanyardy či papírnické vybavení jako sešity, tužky a propisky. Pro ty, kteří se lépe soustředí v úplném tichu, nabízí eshop dokonce fakultní špunty do uší. Na reprezentativní či společenské akce se jistě bude hodit i decentní odznak FEL ČVUT do klopy. Ostatně plesová sezona se blíží.

A brzy přibude úplně nový produkt, který si necháváme zatím jako překvapení. Na podzim se o něm dozvíte.