Datum zveřejnění: 
29. 3. 2023
„Změňte svoji budoucnost již během studia a odstartujte kariéru u předních českých dopravních firem“, to bylo hlavní motto 5. ročníku Kariérního dne Fakulty dopravní ČVUT, který se konal 28. 3. 2023 v budově Horská.

Studenti měli možnost zhlédnout prezentace více než 25 firem a společností (nejenom) z dopravních odvětví. Probíhaly konzultace a osobní pohovory se zástupci firem, kteří nabízeli zajímavé pracovní příležitosti, pozice a uplatnění v praxi. Studentům byly také prezentovány možnosti spolupráce již v průběhu vysokoškolského studia, stejně tak jako zadání a témata diplomových prací.

O naše studenty a absolventy je enormní zájem nejen v komerční sféře, ale také ve sféře veřejné o čemž svědčí i prezentace a stánky Ministerstva dopravy a Magistrátu hl. m. Prahy.

Pro ty, kteří se nemohli prezenční akce zúčastnit, je stále k dispozici on-line verze Kariérního dne, na které lze najít informace o vystavujících firmách, ale také o nabízených stážích, brigádách, praxích a exkurzích.

Na základě získaných kladných zpětných vazeb od studentů i od firem, bude fakulta pořádat Kariérní den i v příštím roce.

Picture

Picture

Picture

Picture