Datum zveřejnění: 
15. 6. 2018
Již devátý ročník festivalu FELFEST se na pražském Vítězném náměstí uskutečnil ve středu 13. června. Návštěvníci si mohli prohlédnout zajímavé exponáty, které vznikly na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze a poslechnout si vystoupení profesionálních i studentských kapel.

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze pořádá každoročně, již od roku 2009, jako oslavu konce letního semestru, festival FELFEST. Pro návštěvníky byla i letos připravena expozice vědeckého parku TechPark. Mezi exponáty nechyběla prezentace úspěšné studentské elektroformule, ukázky úloh řízených populární platformou Arduino, měření biologických signálů, letecký simulátor, bezpilotní prostředky, magnetický vláček, Teslův transformátor, elektromontážní trenažér a mnoho dalšího. Velikému zájmu se těšil nový exponát - Van de Graffův generátor, který na akci prezentovali studenti programu Elektrotechnika, energetika a management.

Přehlídku vědeckých projektů doplnil bohatý hudební program. Na hlavním pódiu vystoupily formace W.W.W., Mucha, Švihadlo, Harmcore Jazz Band  a Vepřové komety. Malá stage patřila studentským skupinám a kapelám, ve kterých účinkují zaměstnanci a studenti Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze.

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture