Datum zveřejnění: 
2. 5. 2024
Rádi bychom Vás pozvali na festival spojující hudbu a techniku! Studenti Engineering Student Clubu a Fakulta strojní ČVUT v Praze zorganizovala festival „Strojárna žije aneb hudební revoluce“, který se uskuteční dne 7. 5. 2024 před Fakultou strojní ČVUT v Praze a v Kampusu Dejvice.

Tento festival není jen o hudbě, ale také o vášni a inovacích ve strojním inženýrství. Představíme nejen talentované hudební kapely, ale také fascinující doprovodný program zaměřený na svět strojírenství. Během akce budou mít návštěvníci možnost prozkoumat zajímavé projekty, které se tvoří za zdmi naší fakulty, ale představí se i studentské týmy, které převádí své zkušenosti do praxe a vyrábí soutěžní stroje.

Na co se můžete těšit:

Hlavní program nabídne živá vystoupení několika kapel a DJ. S neuvěřitelnou energií a chytlavými melodiemi se Vám představí například Foggy Dude nebo I Love You Honey Bunny a s nekompromisní kytarovou technikou vystoupí frontman kapely Beedust. 

Doprovodný program poodhrne oponu strojařského umění prostřednictvím soutěží; studentských týmů: CTU AeroLab (letadla), CTU Space Research (rakety), CTU Lions (motorky) a CTU Robotics (space rover team); i zajímavých prací, které se tvoří za zdmi Strojárny.

Chceme ukázat nejen studentům, ale i veřejnosti, že vysokoškolský život není jen v lavicích poslucháren, a že strojařina je všude kolem nás.

Pro více informací můžete sledovat webové stránky akce nebo facebookovou událost.