Datum zveřejnění: 
14. 3. 2023
Přijměte pozvání na již 43. Setkání s hudbou, které se uskuteční 20. března 2023. Na programu jsou tentokrát Franz Schubert, Claude Debussy, Camille Saint-Saëns a další velikáni. Cyklus zhruba hodinových hudebních večerů se špičkovými interprety se koná v Zengerově posluchárně v areálu ČVUT na Karlově náměstí. Jako interpreti se představí houslista Roman Patočka a klavírista Stanislav Gallin.

Koncert je určen studentům, zaměstnancům ČVUT a absolventům FEL ČVUT. Každý si může přivést jednoho hosta. Dokud nebudeme čelit přetlaku posluchačů, je vstup na Setkání zdarma a bez předchozí registrace. Oblečení může být neformální.

Vznik Setkání s hudbou iniciovali dva profesoři Fakulty elektrotechnické: František Vejražka a Václav Hlaváč. Cílem je zprostředkovat studentům a zaměstnancům přímočarou, levnou a neformální možnost setkávat se pravidelně s hudbou. Během večera se předpokládá také slovní interakce mezi interprety, moderátorem a publikem. Program je volen zpravidla tak, aby byl zajímavý i pro nováčky mezi hudebními posluchači.

Program naleznete na zde: Příští 43. Setkání s hudbou - ČVUT - Fakulta elektrotechnická (cvut.cz)