Datum zveřejnění: 
26. 9. 2022
I letos na veletrhu Gaudeamus v Bratislavě můžete zjistit, jaké zajímavé obory a fakulty vám nabízí ČVUT.

Informace o studiu můžete naživo získat od těchto fakult: Fakulta stavební, Fakulta elektrotechnická, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská, Fakulta biomedicínského inženýrství a Fakulta informačních technologií. Ostatní fakulty nebudou přítomny napřímo, potřebné informace ale budou připravené na stánku ČVUT.

Přijďte si popovídat s našimi studenty a pracovníky o tom, jak to chodí na ČVUT a jak se přihlásit ke studiu na nejstarší technické univerzitě v Praze i celé střední Evropě.

Veletrh se bude konat v tradičním formátu, ve dnech 4. až 6. října 2022. Místem konání bude výstaviště Incheba Expo Bratislava, hala D. Veletrh bude pro veřejnost otevřen 4. a 5. 10. od 8 do 16 hodin a 6. 10. od 8 do 15 hodin.

Veletrh návštěvníkům nabídne 406 zastoupených univerzit, vysokých škol, fakult a jiných vzdělávacích institucí. Studenti si budou moci vybrat z více než 7000 studijních oborů. Kromě tuzemských univerzit na veletrhu budou zastoupeny také vzdělávací instituce z 18 dalších zemí, kromě České republiky se bude jednat o školy ve Velké Británii, Dánsku, Nizozemí, Švýcarsku, Španělsku, Irsku, Maďarsku, Rakousku, Spojených arabských emirátech, Finsku, Belgii, Německu, Japonsku, Itálii, Švédsku, Francii a USA.