Datum zveřejnění: 
3. 6. 2021
Koordinátoři iniciativy Kampus Dejvice zvou na první dvě akce ze série Pop Up Technická, které se uskuteční v Technické ulici od 3. do 6. června. Na každé akci se během odpoledne můžete těšit na přednášky a diskuze o aktuálních tématech a večer se na stejném místě rozezní hudba od kapel nebo Dj's z různých koutů české hudební scény. Občerstvení na místě bude zajišťovat dejvická Klubovna.

První akce se bude konat 3. června na téma ekologie. Od 15.30 hodin zahájí přednášku doc. Vladimír Kočí z VŠCHT na téma „Sluší spíše smoking nebo manžestráky ochraně životního prostředí?“. Naváže na něho od 17.00 hodin Dr. Tomáš Jungwirth z VŠCHT s tématem „Klimatická krize bez růžových brýlí“. Od 20.30 hodin bude následovat hudební vystoupení mladé pražské kapely PurpleFox Town.

V neděli 6. června od 17.00 hodin bude na programu téma sexuálního obtěžování formou přednášky od organizace Konsent. Od 20.00 hodin se můžete těšit na Dj set od brněnské Dj Hnát.

Během letních měsíců nenajdete v Technické ulici nejen vzdělání a umění, ale také místo pro odpočinek, které pro vás právě vzniká.

Více o akci najdete ve facebookové události.

Kontaktní osoba: Ursula Sereghy