Datum zveřejnění: 
18. 4. 2018
Ve dnech 10. až 13. května se na holešovickém Výstavišti uskuteční již 24. mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2018, na němž se jsou tradičně prezentovány i novinky z produkce Nakladatelství ČVUT.

Design stánku ČVUT (P 203 v pravém křídle Průmyslového paláce) letos opět zatraktivní svítící pult, jenž vyrobili odborníci z Fakulty architektury v rámci výzkumného týmu PETMAT. Čestným hostem letošního ročníku je Izrael, hlavními tématy budou Komiks a Převratné 20. století.

Na veletrhu bude, mimo jiné, prezentována publikace Praha nepostavená autorky Kláry Brůhové z Fakulty architektury ČVUT, mapující nerealizované urbanistické vize z počátku 20. století. Tu Nakladatelství ČVUT vydalo na podzim a díky velkému ohlasu byla kniha velmi rychle vyprodaná. Vystaveno a prodáváno zde bude téměř sto nejnovějších titulů univerzitní produkce, jako jsou odborné knihy, vysokoškolské učebnice a skripta.

Otevírací doba veletrhu je od čtvrtka 10. května do soboty 12. května od 9.30 do 19.00 hodin, v neděli 13. května pak od 9.30 do 16.00 hodin.

Program veletrhu je k dispozici na http://sk2018.svetknihy.cz/

Kontaktní osoba: Vladimíra Kučerová