Datum zveřejnění: 
21. 3. 2016
V prostorách Karolina a na Ovocném trhu budou studenti a studentky 1. května již počtvrté prezentovat svoji aktuální tvorbu. Akce, kterou organizují sami posluchači a posluchačky pražských vysokých škol, se koná pod záštitou rektora ČVUT prof. Petra Konvalinky.

V rámci programu budou představeny téměř všechny kulturní žánry. Vedle výstavy fotografií, soch a obrazů na akci vystoupí studentské kapely, bude možné zhlédnout studentské filmy a divadelní uskupení nejen z České republiky. Na prodejních stáncích budou prezentována také originální díla mladých českých designérů. V neposlední řadě budou probíhat diskuze na celou řadu témat souvisejících jak se studentstvím, tak se společností současnou, minulou i budoucí. 

Součástí bude také tradiční alegorický průvod, který bude vzpomínat nejen na narození Karla IV., ale také na Majáles v roce 1956. 

Zájemci, kteří by chtěli vystoupit na Studentském Majálesu 2016, případně se zapojit do organizačního týmu, se mohou hlásit na e-mail na info@majalesstudentu.cz nebo přijít na nejbližší schůzku organizačního týmu.

Kontaktní osoba: Vojtěch Stehlík