Datum zveřejnění: 
20. 4. 2022
ČVUT v Praze participuje díky svému členství v evropském konsorciu EIT Manufacturing v programu EIT Doctoral School. Jedná se o dvouletý paralelní kurz inovací a podnikatelství, který mohou doktorandi ČVUT absolvovat při svém doktorském studiu.

Pokud jste doktorandem ČVUT a máte chuť a ambice na výsledcích svého výzkumu a svých technických znalostí postavit vlastní podnikatelský projekt, je toto skvělá příležitost pro vás. V rámci kurzu budete mít možno pod vedením zkušených lektorů získat základy podnikatelství, propagace vlastního byznysu, komunikace s investory a další. Kromě znalostí je kurz skvělou příležitostí se osobně seznámit s kolegy z celé Evropy s podobnými ambicemi.
Absolvování Doctoral School je uzavřeno EIT labelled certifikátem, který může být užitečným akcelerátorem vaší kariéry i v případě, že chcete nastoupit do vývoje v zavedené komerční firmě.

Další informace a přihlášky naleznete v informační brožuře a na stránkách EIT Manufacturing.

Nebo kontaktujte Ing. Martina Mareše, Ph.D. a doc. Ing. Petra Koláře, Ph.D., Ústav výrobních strojů a zařízení, FS ČVUT v Praze.