Datum zveřejnění: 
21. 4. 2016
Česká technika – nakladatelství ČVUT představí své publikace na 22. ročníku mezinárodního knižního veletrhu a literárního festivalu Svět knihy Praha 2016. Akce se koná ve dnech 12. až 15. května na Výstavišti Praha - Holešovice.

Stovku titulů z produkce nakladatelství ČVUT si mohou prohlédnout i zakoupit návštěvníci mezinárodního veletrhu. Na stánku P 203 v pravém křídle Průmyslového paláce budou představeny odborné knihy, vysokoškolské učebnice, skripta i některé knižní výstupy projektů. Mezi mini například i projekt PET MAT Fakulty architektury.

V rámci programu se na stánku ČVUT v Praze uskuteční také setkání s autory dvou knižních novinek - nejen o ženách ve vědě bude ve čtvrtek 12. května od 15.00 hodin hovořit prof. RNDr. Ivo Kraus, DrSc., z Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské a v pátek 13. května od 15.00 hodin přiblíží svou knihu Integrovaná doprava v praxi Ing. Martin Jareš, Ph.D., z Fakulty dopravní.

Knihy, vystavené na veletrhu, bude možné si koupit s veletržní 20% slevou.

Čestným hostem letošního veletrhu jsou Severské země. Jejich expozici navrhly Monika Fišerová a Markéta Rádková z Ateliéru Jaroš – Gonzalez Fakulty architektury. 

Kontaktní osoba: Vladimíra Kučerová